Asunnon myyjälle

Asunnon myynti on usein pitkä prosessi, johon liittyy paitsi epävarmuutta, myös paljon työtä. Nykyään iso osa ostajista etsii itselleen hyväkuntoista ja muuttovalmista kotia, joten etenkin huonompikuntoisten ja remonttia vaativien kohteiden myyminen ei välttämättä olekaan läpihuutojuttu.

Flip it tarjoaa sekä oman asunnon myyjälle, että mm. kuolinpesän osakkaille helpon ja vaivattoman asuntokaupan, jossa stressi ja näyttöjä varten kulutettu oma aika voidaan vähentää minimiin.

Arvioimme kohteet aina avoimesti ja reilusti. Maksamme jokaisesta asunnosta sen hetkisen markkinahinnan ja samalla sinulle tarjoutuu mahdollisuus päästä elämässäsi eteenpäin kohti seuraavia unelmia. Onpa kyseessä sitten pieni yksiö tai suurempi perheasunto, olemme käytössäsi!

Tulemme aina käymään paikan päällä henkilökohtaisesti, jolloin voimme yhdessä keskustella siitä, miten saisit kotisi muutettua rahaksi mahdollisimman vaivattomasti. Säästät ajan ja vaivan lisäksi tottakai myös euroja ja voit käyttää välityspalkkioon kuluvan rahan johonkin sinulle mieluisampaan, kuten uuden kodin kalustamiseen tai vaikkapa loma-matkaan. Sinä päätät!

Ostamme asuinhuoneistoja tällä hetkellä pääasiassa Turun keskusta-alueelta, mutta voit tarjota kotiasi myös tämän alueen ulkopuolelta. Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan lisää.

Haluamme auttaa sinua myymään asuntosi.

Asunnon ostajalle

Unelmana koti, joka olisi kuin sisustuslehden sivuilta ja valmiiksi hyvällä maulla, sekä laadulla remontoitu? Onnistuu! Nyt pääset nauttimaan unelmakodista ilman pitkiä lupaprosesseja, remonttifirmojen kilpailutuksia, ikäviä yllätyksiä ja epävarmuutta remontin valmistumisesta.

Remontoimme kohteemme aina alusta loppuun saakka erityisellä huolella ammattilaisten toimesta. Ostaessasi uuden kodin kauttamme, voit olla aina varma siitä, että jokainen pienikin yksityiskohta on paitsi suunniteltu, myös toteutettu taidokkaasti.

Käytämme asuntojen kunnostustöissä aina alansa parhaita osaajia, sekä ulkopuolista valvojaa. Näin voimme taata sinulle ensiluokkaisen asumiskokemuksen, joka kestää aikaa pitkälle tulevaisuuteen. Jokainen kohde on mielestämme ainutlaatuinen ja ansaitsee omanlaisen ilmeen. Tästä syystä käytämme aina apunamme myös sisustussuunnittelijaa. Ammattitaitoinen suunnittelija osaa nähdä kodin koko potentiaalin ja korostaa sen omaa tunnelmaa materiaalivalintojen ja käytännön ratkaisujen avulla. Näin saamme tuotua jokaisesta kohteesta parhaat puolet esille niin esteettisesti, kuin laadullisestikin.

Teetämme kaikissa asunoissa aina ennen remonttia täydellisen asbestikartoituksen ja dokumentoimme luotettavasti kaikki tehdyt muutostyöt. Valmiin flip it -kohteen ostaja pääsee muuttamaan uuteen kotiinsa jo vaikka heti kaupantekopäivänä.

Haluaisitko nähdä kuvia jo valmiista kohteistamme ja tyylistämme? Klikkaa itsesi tänne.